“Φοβάμαι τους ανθρώπους
που με καταλερωμένη τη φωλιά
πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου”

“Τους στίχους του ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη, θυμίζει η στάση της Ν.Δ και των πρωτοσέλιδων που αναφέρονται σε ρουσφετολογικές προσλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τι εννοούν άραγε;”,αναρωτιέται με ανακοίνωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Καματερός

Αναλυτικά ο βουλευτής αναφέρει τα ακόλουθα:

Τις προσλήψεις στους ΟΤΑ που εξαιρούνται της αναβολής εν όψει εκλογών;

Αυτές γίνονται μέσω ΑΣΕΠ και με προκηρύξεις που ήδη έχουν γίνει.

Ή εννοούν ότι πρέπει να σταματήσουν πριν τις εκλογές να λειτουργούν η καθαριότητα και οι κοινωνικές λειτουργίες των Δήμων;

Ή μήπως η πρόσληψη ιατρών όπως π.χ. η παιδίατρος στην Κω μετά από ολόκληρα 11 χρόνια;

Αποτελεί ρουσφέτι το αυτονόητο δικαίωμα των παιδιών μας στην ιατρική περίθαλψη; Για μας είναι προτεραιότητα και κοινωνική ευθύνη η πλήρης στελέχωση της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου μας. Αυτές οι προσλήψεις προωθούνται από το αρμόδιο υπουργείο, κόντρα στη λογική του βολέματος των “δικών μας παιδιών” που αποτελούσε συνήθη πρακτική των σημερινών ομιλούντων περί ρουσφετιών.

Η λειτουργία της πρώτης τοπικής μονάδας υγείας (ΤΟΜΥ) στην Κω και τα εγκαίνια της στις 20 Μαρτίου από τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, θα δώσει την ευκαιρία στην κοινωνία της Κω, να θέσει τα ζητήματα που χρονίζουν στο χώρο της υγείας και να τεθούν οι βάσεις για τη συνολική αντιμετώπιση τους.

Η λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου της Κω μετά από 11 χρόνια, η προστασία των παιδιών μας, και η δημόσια περίθαλψη αποτελεί υποχρέωση μας και παρόλο που έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας, έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά.

Για αυτό τέτοια “ρουσφέτια” θα συνεχίσουμε και με αυτά τα “ρουσφέτια” θα ζητήσουμε από τους νησιώτες να μας εμπιστευτούν.

 1,743 total views,  6 views today