Ανανέωση:

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων Δημήτρης Κρητικός συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης «Ρόδος Αξιών»,  Γιώργο Σάββενα αρχιτέκτονα και Κώστα Χριστόπουλο πολιτικό μηχανικό, στο πλαίσιο ενημέρωσης από τους φορείς του τόπου, επισκέφθηκε το διευθυντή της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη και το Διοικητή της Τροχαίας Ρόδου Γιώργο Στέργου.

Αφού ενημερώθηκαν από τους κ.κ. Καληωράκη και Στέργου για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, συζήτησαν μαζί τους προτάσεις σχετικά με τους τρόπους συνεργασίας της τοπικής αυτοδιοίκησης με την αστυνομική διεύθυνση της περιοχής.

Κατά τη συζήτηση έγινε αποδεκτό και από τις δύο πλευρές ότι ένα από τα θέματα στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση είναι η δημιουργία μιας σχέσης με την αστυνομία που θα εδραιώνει την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του τόπου.

Εξωστρέφεια, εκσυγχρονισμός υποδομών, διαρκής ενημέρωση και καλή αστυνόμευση είναι μερικές από τις παραμέτρους για τις οποίες η παράταξη «Ρόδος Αξιών» θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στο προσεχές μέλλον.

 66 total views,  2 views today