Την υποψηφιότητα της κ. Χριστίνας Κουφού ανακοίνωσε σήμερα  η παράταξη «Ρόδος Αξιών».

«Σήμερα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητας μίας ακόμα νέας και δραστήριας γυναίκας με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» που οραματίζεται να δουλέψει για το καλό και την πρόοδο του τόπου μας.Πρόκειται για τη Χριστίνα Κουφού, πετυχημένη επαγγελματία, ένα ιδιαίτερα προικισμένο και ευαίσθητο άτομο που αγαπά τις τέχνες, τον αθλητισμό και τα γράμματα και εκτιμά ότι αυτά τα τρία συστατικά θα αναδείξουν τη Ρόδο μας και θα την κάνουν πρωτοπόρα.Καλωσορίζουμε και τη Χριστίνα Κουφού στην παράταξή μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη», υπογραμμίζει στην σχετική ανακοίνωση της παράταξης «Ρόδος Αξιών» ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Κρητικός.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιαλυσό, το χωριό, στο οποίο έχουν χαραχτεί οι πιο ανέμελες και χαρούμενες παιδικές της αναμνήσεις.

Είναι απόφοιτος οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ενεργό μέλος – εκπαιδευόμενη του Ινστιτούτου Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στη Θεσσαλονίκη. Την τελευταία 5ετία εξασκεί το επάγγελμα του λογιστή σε διακεκριμένα λογιστικά γραφεία και λογιστήρια μεγάλων επιχειρήσεων. Σε μικρή ηλικία αναδύθηκε η έφεσή της προς τα γράμματα, τον αθλητισμό και την τέχνη, τρεις τομείς που στην αρχαία Ελλάδα πρωταγωνιστούσαν, ενώ στην Ελλάδα του σήμερα βρίσκονται σε ύφεση.

Για την υποψηφιότητά της με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής: «Η νέα απότομη φθίνουσα τροπή των πραγμάτων με ώθησε να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά. Καταφύγιο βρήκαν οι ιδέες μου στην παράταξη «Ρόδος Αξιών» με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Δημήτρη Κρητικό γιατί όπως μαρτυρά και ο τίτλος πρόκειται για μία παράταξη που την συγκροτούν άνθρωποι με αξίες, αξιόλογοι επαγγελματίες που καταλαβαίνουν και μπορούν να δημιουργήσουν με τις γνώσεις τους και το πάθος τους μια καρποφόρα πόλη για τους πολίτες της. Εύχομαι καλή επιτυχία για την πόλη μας και το νησί μας».

 712 total views,  2 views today