Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοίνωσε  την υποψηφιότητα του κ.Γιώργου Μέρο.

«Έναν άνθρωπο του μόχθου που καταξιώθηκε στην τοπική μας κοινωνία με το ήθος, το χαρακτήρα και την εργατικότητά του, ανακοινώνουμε σήμερα, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποτελεί έναν από τους υποψηφίους της παράταξής μας.Πρόκειται για το Γιώργο Μέρο, που έκανε τη Ρόδο δεύτερη πατρίδα του, μορφώθηκε, δούλεψε σκληρά και σήμερα είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας.Ενώνει και αυτός τις δυνάμεις του μαζί μας για να ένα καλύτερο αύριο, για να ζήσουμε σε έναν τόπο που θα σέβεται τους πολίτες και θα του παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Δημήτρης  Κρητικός.

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Μέρο γεννήθηκε στην Αυλώνα και σε ηλικία 6 ετών ήρθε στη Ρόδο όπου τελείωσε το δημοτικό και στη συνέχεια αποφοίτησε από το νυκτερινό γυμνάσιο του Βενετοκλείου.  Παράλληλα τη μέρα εργαζόταν σε ζαχαροπλαστείο της πόλης της Ρόδου.

Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο εργάστηκε σαν ελαιοχρωματιστής σε διάφορες οικοδομές. Σήμερα εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα συνεργεία του νησιού που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής: «Είναι μεγάλη μου τιμή να στρατεύομαι στο πλευρό του Δημήτρη Κρητικού δίνοντας όλοι μαζί τον κοινό μας αγώνα για έναν δήμο όπως μας αξίζει. Στηρίζω την προσπάθειά του, προκειμένου μια μέρα το όνειρο για τον τόπο μας να γίνει πραγματικότητα, όχι μέσα από ευχολόγια άλλα με πράξεις».

 416 total views,  2 views today