Ανανέωση:

Υποψήφια με την παράταξη “ Ρόδος Δύναμη Πολιτών” θα είναι η κ. Φωτεινή Κατσιμπρή όπως ανακοινώθηκε ήδη.

Δήλωση Δημάρχου

«Μια εξαίρετη οικονομολόγος η οποία για τρεις δεκαετίες προσέφερε στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μέσα από θέσεις ευθύνης σε δημόσιες υπηρεσίες. Μια δραστήρια γυναίκα που αισθάνεται έντονη την ευθύνη προσφοράς στα κοινά, συμμετέχει στην παράταξή μας για να συμβάλλει με το όραμα και την εμπειρία της στην επόμενη Δημοτική θητεία.

Φωτεινή Κατσιμπρή σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψήφιας

«Έχοντας χρόνο ελεύθερο και θέλοντας να τον αξιοποιήσω, για το καλό τού τόπου μου που λατρεύω, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Φώτη Χατζηδιάκο. Τη Ρόδο την θεωρώ το ωραιότερο μέρος και θα ήθελα να προσφέρω κάτι με τις δυνάμεις μου για την φροντίδα της».

Με εκτίμηση,

Φωτεινή Κατσιμπρή


Βιογραφικό

Η Φωτεινή Κατσιμπρή γεννήθηκε στη Ρόδο. Πήγε σχολείο στο 5ο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Καζούλλειο. Έχει δύο αδέλφια οι οποίοι μένουν και δραστηριοποιούνται επίσης στην Ρόδο. Όταν τελείωσε το γυμνάσιο, φοίτησε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ανωτάτη Εμπορική(ΑΣΟΕΕ). Το 1983 όταν αποφοίτησε έδωσε εξετάσεις στο Υπουργείο Οικονομικών όπου και εργάσθηκε για 31 χρόνια, αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης. Είναι παντρεμένη από το 1985 και έχει δύο γιούς 26 και 32 ετών οι οποίοι μετά τις σπουδές τους εργάζονται.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #FoteiniKatsimprh

 50 total views,  2 views today