Με την παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Κώστας Ταρασλιάς με μακρά και επιτυχημένη πορεία και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

“Εκπαιδευτικός που έχει αποδείξει πως η  αγάπη και η προσφορά είναι η μεγάλη δύναμη για να βγει η Ρόδος μπροστά. Εκφράζει το μήνυμα πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον της Ρόδου και των παιδιών της.Καλωσορίζουμε τον Κώστα Ταρασλιά στο συνδυασμό “Με Δύναμη για τη Ρόδο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης .

Βιογραφικό

Γεννημένος το 1965 στην Ρόδο, αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου καθώς και από το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Σχεδιασμός και Οργάνωση Σχολικών Μοντέλων». Είναι άριστος γνώστης της αγγλικής και γνωρίζει γερμανικά και γαλλικά.

Έχει αναπτύξει πλούσια επαγγελματική, πολιτική και κοινωνική, δραστηριότητα. Εργάζεται ως δάσκαλος στην Ρόδο από το 1989.

Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Χατζημιχαήλ και έχουν δύο γιούς τον Σωτήρη-Μιχαήλ και τον Εμμανουήλ- Άγγελο.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ –ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

 

Υπήρξε μέλοςτου 6ου Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου, ΡΟΑ, Παιδική Θεατρική Σκηνή, ΧΕΝ Ρόδου.

Μέλος Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου Παιδ.Ακαδημίας Ρόδου, Υπεύθυνος ΔΑΠ ΝΔΦΚ Παιδ. Ακαδημίας Ρόδου, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ.

Μέλος Δ.Σ. Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων.

ΜέλοςΔ.Σ.ΣυλλόγουΕκπαιδευτικώνΠρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , Εκλεγμένος σύνεδρος στις Γεν Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος , Μέλος Δ.Σ. Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής  Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, Αιρετός ΠΥΣΠΕ Δωδ/σου (Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκπ/κωνΑ΄θμιας

Εκπαίδευσης) ,Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Ν.ΑΙΓΑΙΟ (Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκπ/κωνΑ΄θμιας Εκπαίδευσης).

Μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ Δωδ/σου , Γενικός γραμματέας ΝΟΔΕ ΝΔ Δωδ/σου.

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ροδίων και μέλος Δημαρχιακής επιτροπής. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού –Αθλητισμού Δήμου Ροδίων, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Ροδίων 2007-2010.

Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα , Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής Δημόσιας Κρατικής Βιβλιοθήκης Ρόδου.

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρόδου, Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπή , Μέλος Δ.Σ.Δημοτ.Οργαν.Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου 2011 -2014.

 

 

 

 

 

 

 630 total views,  2 views today