Η Ρόδος παραμένει από τους πλέον δημοφιλείς και ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς για τη βρετανική αγορά, συμφώνησαν στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης και η Πρέσβης της Μ. Βρετανίας, Κέιτ Σμιθ στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Η συζήτηση που διεξήχθη σε θερμό και φιλικό κλίμα, εστιάστηκε στη μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης και στη σταθερή ζήτηση των Βρετανών για το τουριστικό προϊόν της Ρόδου.

Ο κ. Καμπουράκης διαβεβαίωσε την κα Σμιθ για την εξασφάλιση, από την πλευρά του Δήμου Ρόδου, όλων εκείνων των συνθηκών που σχετίζονται με την φιλική εξυπηρέτηση των Βρετανών τουριστών. Παράλληλα, δόθηκε ειδική έμφαση στις προοπτικές της βρετανικής οικονομίας μετά το Brexit και τη θετική δυναμική που διαφαίνεται για τον ροδιακό τουρισμό.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης μετά τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο πρόσωπο της κ. Κέιτ Σμιθ, η Ρόδος αναγνωρίζει μια σταθερή φίλη. Μέσα από τη διαρκή συνεργασία μας, αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία και δυνατότητα για να ενισχύσουμε και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα του τουριστικού ρεύματος από τη Μ. Βρετανία, με σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία.»

Η κ. Kate Smith  συμμετείχε  σε εκδήλωση που διοργάνωσε το προξενείο ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων με Βρετανούς που διαμένουν μόνιμα στο νησί.

Στο πλαίσιο της επισκέψεώς της θα βραβεύσει για την πολυετή προσφορά της την επιτελή του προξενείου κ. Ελλη Αργυροπούλου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο Brexit και τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα τους Βρετανούς που διαμένουν στη Ρόδο.

 238 total views,  2 views today