Πολύωρη συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, είχε πριν μερικές μέρες στα Τρίκαλα ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Δημήτρης Κρητικός.

Ο κ. Κρητικός, μετέβη στα Τρίκαλα και ζήτησε να ενημερωθεί,  από το δήμαρχο για τις προηγμένες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στο δήμο, τα τελευταία χρόνια καθώς επίσης και για τα προγράμματα και  τις μεθόδους που ακολουθούνται, κάνοντας έτσι πιο εύκολη και πιο ποιοτική  τη ζωή των πολιτών αλλά και των επισκεπτών.

Δημήτρης Κρητικός και Δημήτρης Παπαστεργίου, βρίσκονταν σε «ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας» εδώ και  πολύ καιρό, ανταλλάσοντας απόψεις και σκέψεις γύρω από την αποτελεσματική και σύγχρονη  οργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων,  ο οποίος στις μετακινήσεις του χρησιμοποιεί ποδήλατο, «ξενάγησε» τον Δημήτρη Κρητικό στο ηλεκτρονικό κέντρο επιχειρήσεων που διαθέτει ο δήμος – πρότυπο της χώρας μας, δείχνοντάς του τον έλεγχο που γίνεται σε πραγματικό χρόνο, για την σωστή ή όχι λειτουργία του δημοτικού φωτισμού, του συστήματος αποκομιδής σκουπιδιών, της επάρκειας ύδρευσης, της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών κλπ.

Πλήρης ενημέρωση έγινε επίσης και για το  σύστημα των ΑΤΜ – ΚΕΠ που λειτουργούν εδώ και καιρό, της υπηρεσίας «ντελίβερι – πιστοποιητικών» που μπορούν να παραδίδονται στους δημότες, καθώς επίσης και για το τηλεφωνικό κέντρο άμεσης ετοιμότητας του Δήμου που λειτουργεί έως τις 10 το βράδυ και στο οποίο οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τις συγκεκριμένες τηλεφωνικές αναφορές των πολιτών διεκπεραιώνει την επόμενη μέρα είτε ο δήμαρχος είτε οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, δίνοντας άμεση λύση ή απαντήσεις προσωπικά στους ίδιους τους δημότες.

«Μπορούμε κι εμείς», ήταν το σχόλιο που έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Δημήτρης Κρητικός αμέσως μετά την επιστροφή του στη Ρόδο. «Διαθέτουμε και την υποδομή και το εξειδικευμένο προσωπικό και τη δύναμη να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο σε όλη τη χώρα. Και σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε όλοι να κινηθούμε. Είναι ο μόνος τρόπος για να δούμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει: Στην κορυφή.»

 570 total views,  2 views today