Υποψήφιος με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” πρόκειται να είναι ο κ. Μανώλης Ζερβός όπως ανακοινώθηκε .

Δήλωση Δημάρχου

«Ένας νέος άνθρωπος με ενεργό συμμετοχή στη διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην προβολή και διδασκαλία των παραδοσιακών χωρών του Αρχαγγέλου, της Ρόδου, της Ελλάδας τόσο στους επισκέπτες του νησιού όσο και στη νέα γενιά. Συμπορευόμαστε στην επόμενη θητεία με στόχο μια Ρόδο κέντρο πολιτισμού.

Μανόλη Ζερβό σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψηφίου

▸ «Δύο σημαντικοί λόγοι με έκαναν να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και η αγροτική τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, στοχεύοντας αυτή η ανάπτυξη να συμβάλλει στη γνωριμία του επισκέπτη της Ρόδου μας με τις αγροτικές περιοχές, τις αγροτικές ασχολίες, τα τοπικά προϊόντα, την παραδοσιακή κουζίνα και τις καθημερινές ασχολίες των κατοίκων, τα πολιτισμικά στοιχεία και τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του χώρου αυτού. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για αναζήτηση διαφορετικών μορφών τουρισμού έγινε απαραίτητη. Πλέον έχουν δημιουργηθεί νέες ανάγκες για τουρισμό, οι οποίες συμβαδίζουν με γνωρίσματα όπως είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Με εκτίμηση,
Μανόλης Ζερβός

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1977. Μεγάλωσε στα Μάσαρη και κατοικεί στη Μαλώνα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κουφού και έχει δύο κόρες. Δραστηριοποιείται στον τομέα της γεωργίας και διατέλεσε μέλος του ΔΣ αρκετών Πολιτιστικών Συλλόγων. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και από τον Νοέμβριο είναι μέλος του ΔΣ. Παράλληλα είναι χοροδιδάσκαλος σε πέντε Πολιτιστικούς Συλλόγους, Μαλώνας, Καλάθου, Ασκληπιείου, Λάρδου και Αρχαγγέλου.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #ManolisZervos

 366 total views,  2 views today