Μπράβο κ. Χατζημάρκο: Κατάργησε επίσημα και τις Συνθήκες!

897

18 συμπολίτες μας ήταν μέχρι πριν από λίγο που έδιναν συγχαρητήρια στον κ. Γιώργο Χατζημάρκο για μια ανάρτηση που σίγουρα ήδη συζητείται και οι σκεπτόμενοι Ροδίτες, Δωδεκανήσιοι και Ελληνες πολίτες βρίσκουν όχι μόνο αποκρουστική αλλά και βαθύτατα προβληματική για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τις ΕλληνοΤουρικικές σχέσεις!

Ξέρουμε ήδη πως το άσπρο θα γίνει μαύρο, ως συνήθως και κατά την πάγια τακτική του κ. Χατζημάρκου, της παρέας που μας διοικεί και του διαβόητου γραφείου τύπου που στηρίζει αυτόν και αυτήν!

Όμως έχουν ξεπεραστεί όλα τα όρια και για την προβολή του  φέρνει στη δημοσιότητα ακόμη και τα πλέον ευαίσθητα θέματα της πατρίδας μας.

Φυσικά, ελπίζουμε να μην οδηγήσει αυτή τη φορά την …ιστορία στην πατριδοκαπηλεία, αλλά στην ουσία των πραγμάτων: Γνωρίζει κανείς από την κυβέρνηση πως ο εκλεκτός της περιφερειάρχης έδωσε στη δημοσιότητα ακριβείς αριθμούς των οπλιτών που θα βρίσκονται σύντομα στο στράτευμα και μάλιστα που προέρχονται απ’ όλη την Ελλάδα;

Υπάρχει τελικά κάποιος για να τον ελέγξει και να σταματήσει τον …αυτοδιαφημιστικό κατήφορο που πήρε;

Χωρίς περιττά σχόλια, θεωρούμε πως άμεσα ο κ. Χατζημάρκος θα πρέπει να αποσύρει το δημοσίευμα και να επανέλθει διαφορετικά στην προβολή του απίθανου έργου του… αφήνοντας για άλλους την εμπλοκή με την εθνική μας ασφάλεια.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ