Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κι Αντιπρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου Μάνθα Ζιώγου, με αφορμή τα πολλαπλά τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στο νησί, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μία δημοσίευση για ν’ αφυπνίσει τους οδηγούς, με μία συγκλονιστική φωτογραφία.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Δεν την αντέχετε όμως εξακολουθείτε να φέρεστε εγωιστικά και απερίσκεπτα!!
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Η ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ?
Όποιο τίτλο και να επιλέξω απεικονίζει την πραγματικότητα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στο Νησί μας…
ΝΑΙ έλλειψη παιδείας, ΝΑΙ έλλειψη αστυνόμευσης, ΝΑΙ κάκιστοι δρόμοι καρμανιόλες, ΝΑΙ απούσα πολιτική βούληση διαχρονικά ΝΑΙ ανάπηροι νόμοι όμως ΟΧΙ αυτά είναι παραφυάδες η κεντρική ρίζα είναι η έλλειψη ατομικής ευθύνης!! Ο σεβασμός και η αγάπη πρωτίστως στον εαυτό μας και στους συνανθρώπους μας βρίσκεται σε κατάσταση βαριάς αποσύνθεσης.

Η πανδημία της απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής είναι η χειρότερη που μαστίζει το Νησί μας.
“Χίλια συγνώμη Κυρία, δεν σας είδα καθόλου” απολογία οδηγού τροχοφόρου που εχθές παρέσυρε πεζή τη μητέρα μου και την έστειλε για διακοπές στο Νοσοκομείο…φαινόμενο πια σύνηθες για τα ΤΕΠ σε καθημερινή βάση!

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, η Πρόεδρος της Ε. Καρύδη, εγώ ως Αντιπρόεδρος, όλα τα μέλη του Συμβουλίου, όλοι οι εθελοντές παλεύουμε χρόνια να περάσουμε μηνύματα ζωής….καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι τα τροχαία είναι μέγιστη μάστιγα κι έχει πάρα πάρα πολύ πόνο, γιατί αφορά υγιή άτομα που σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου βρίσκονται σε αίθουσες σαν αυτές της σκληρής εικόνας!!
#Το point δεν είναι οι προσωπικές μας ιστορίες αλλά η αφύπνιση για το τέρας των τροχαίων που παραφυλάει και διψάει σε κάθε γωνιά#

 10,229 total views,  2 views today