Ανανέωση:

«Eίναι αναγκαίο να στοχεύσουμε στην αγορά του Ισραήλ και να προσελκύσουμε τουρίστες από τη συγκεκριμένη αγορά»

Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στον Sky σήμερα ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα τουρισμού κ. Κώστας Ταρασλιάς με αφορμή τη συμμετοχή στην τουριστική έκθεση στο Τελ Αβίβ.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού οι τουρίστες από το Ισραήλ είναι πελάτες με διαθεση να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα αφού συνήθως δεν επιλέγουν ξενοδοχεία All Inclusive αλλά και αν τα επιλέγουν αυτά είναι πεντάστερα με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

« Οι συζητήσεις που είχα με ανθρώπους της αγοράς της  Ρόδου μου ανέφεραν πως οι τουρίστες από το Ισραήλ  κάνουν αγορές.Επίσης είναι απίστευτο αυτό που βίωσα στο Ισραήλ για την αγάπη που έχουν για τους  Έλληνες. Εκεί είναι  must τα ελληνικά εστιατόρια και η μουσική μας. Μπορούμε να προσελκύσουμε πολλούς τουρίστες από την συγκεκριμένη τουριστική αγορά», είπε ο κ. Ταρασλιάς.

Σε ερώτηση για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν ο κ. Ταρασλιάς δήλωσε:

«Έρχονται καλά μηνύματα από τις διάφορες εταιρείες. Η  jet tour πουλάει μαζικά και προσπαθεί να καλύψει το κενό  της Thomas Cook.  Σε επίπεδο προκρατήσεων φαίνεται να πηγαίνουμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε τον ίδιο κόσμο σε σχέση με πέρσι. Αυτό θα το επιβεβαιώσουμε στην τουριστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο την ΙΤΒ».

Φέτος μάλιστα στην ΙΤΒ έχουν ήδη κλείσει πολλά ραντεβού με τουριστικούς παράγοντες  για συνομιλίες  με ξενοδόχους και πράκτορες του νησιού.

« Θα πάμε καλά φθάνει να είμαστε σοβαροί συντονισμένοι και να προσφέρουμε το προϊόν που πρέπει», είπε ο αντιδήμαρχος.

 

 14 total views,  2 views today