Στον αέρα είναι πλέον η  νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου «https://tourism.kasos-heroicisland.gr».

Ο Δήμος όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση  αποκτά τουριστικό ιστότοπο, με κύριο στόχο να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη με επίκεντρο την οργανωμένη προβολή του νησιού αλλά και των επιχειρήσεων .

Στόχος είναι να μετατραπεί  η  ιστοσελίδα αυτή σε ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα παρέχει ενδιαφέρουσα και χρηστική πληροφορία, με τρόπο σύγχρονο, φιλικό, εύκολο και ευχάριστο.

Είναι ένα αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας που διήρκησε  αρκετούς μήνες για να  υλοποιηθεί με αποτέλεσμα να έχουμε στα χέρια μας ένα εργαλείο διαφήμισης για τους επιχειρηματίες και τους εμπλεκόμενους του τουρισμού καθώς η Δημοτική αρχή επιθυμεί να στηρίξει , ενισχύοντας την προβολή των τουριστικών και πολιτιστικών πόρων του νησιού μας.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι ο διαδικτυακός αυτός τόπος δεν απευθύνεται μόνο στους επισκέπτες αλλά και στους ντόπιους καθώς παρέχει χρήσιμες πληροφορίες όπως τα δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς, δημοτικού λεωφορείου, εκδηλώσεις και άλλα.

Θα αναβαθμίζεται συνεχώς και θα ενημερώνεται σε επίπεδο πληροφοριών αλλά και εικόνων. Οι επιχειρηματίες σε περίπτωση που επιθυμούν ανανέωση στοιχείων ή τροποποίηση θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο.

«Ο Δήμος πλέον έμπρακτα έχει αλλάξει την εικόνα του προς τα έξω, έχει προχωρήσει στη χάραξη ενός στρατηγικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης που αφορά τον θεματικό τουρισμό (περιπατητικό, αλιευτικό και πολιτιστικό) ο οποίος διατηρεί την αυθεντικότητα και δεν αλλοιώνει την ταυτότητα του τόπου. Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο 2021 οι αφίξεις ανήλθαν σε 4.000 περίπου επισκέπτες, έναντι των 2.000 επισκεπτών  το αντίστοιχο περσινό διάστημα, δηλαδή μία άνοδο της τάξεως των 100 %.

Προσεχώς θα  παρουσιαστεί και η ιστοσελίδα της Διοίκησης του Δήμου.

 

 170 total views,  2 views today