Αλλο ένα δράμα, μια τραγική ιστορία ζει και πάλι η Ρόδος!

Θύμα της ασφάλτου που επί μια εβδομάδα έδινε τη μάχη με τον θάνατο τελικά δεν τα κατάφερε. Το θύμα ένας νεαρός 18 χρόνων, που δυστυχώς λόγω της τρέλας με τα μηχανάκια, είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στην Κρεμαστή την Παρασκευή 24 Αυγούστου, όταν ξεφεύγοντας της πορείας με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε, είχε ανέβει σε πεζοδρόμιο, έπεσε σε κολώνα και χτύπησε στο κεφάλι.

Από τότε, μια εβδομάδα περίπου, ο νεαρός από την Ιαλυσό, ήταν σε κώμα. Χτες αργά το βράδυ, η ιστορία έκλεισε τραγικά, ο 18χρονος, έχασε τη μάχη γεμίζοντας με θλίψη όσους τον γνώριζαν. Τραγικές φιγούρες οι δικοί του: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχτηκαν όταν έγινε γνωστό το μοιραίο.

Η κηδεία του νεαρού Ροδίτη θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 2 το μεσημέρι.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης Κολοσσός, αφού ο πατέρας του 18χρονου ήταν μέλος του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Δυστυχώς ο Αύγουστος του 2018 δεν έφυγε με το καλύτερο τρόπο που θα θέλαμε όλοι μας. Πήρε μαζί του και ένα παλικάρι 18 χρόνων το Γιάννη Χαζτηνικόλα του συναδέλφου και Ταμία Χρυσόστομου Χατζηνικόλα. Σήμερα 01/09/2018 και ώρα 14:00 στο Κοιμητήριο του Ταξιάρχη Ρόδου θα γίνει η λειτουργία για την τελευταία κατοικία του.

Το Δ.Σ του συνδέσμου καλεί όλα τα μέλη του και όχι μονό να παραβρεθούν κοντά στους γονείς στην αδελφή και στους συγγενείς .

Το Δ.Σ αποφάσισε αντί στεφάνι να κατάθεσει το χρηματικό ποσό 150 ευρώ στο λογαριασμό τις ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει.

 1,006 total views,  2 views today