Κλινικά νεκρή είναι η άτυχη 24χρονη που παραμένει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου σε κατάσταση χωρίς επιστροφή!

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, η Μιράντα από την Σορωνή, είναι σήμερα σε χειρότερη από τη χτεσινή κατάσταση αφού δεν παρουσίασε κάποια βελτίωση και εγκεφαλικά δεν έχει επιστροφή!

Ενα θαύμα θα την επαναφέρει, λένε οι γιατροί που με ιδιαίτερη επιστημονική φροντίδα παραμένουν κοντά της έστω και στην τόσο τραγική κατάσταση! Οι δικοί της άνθρωποι θεωρούν όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και την περίπτωση να προσφέρουν ζωτικά όργανα της για την σωτηρία άλλου συνανθρώπου.

Πάντως οι ελπίδες δεν τελειώνουν και είναι φυσιολογικό. Οι γνωστοί και οι φίλοι ελπίζουν να ξαναδούν την Μιράντα ενώ οι δικοί της άνθρωποι παραμένουν κοντά στο μεγάλο δράμα και τον Γολγοθά τους.

Οπως μεταφέρονται πάντως οι πληροφορίες από την Κρήτη, δύσκολα είναι τα πράγματα και στον Θεό έχουν εναποθέσει τις ελπίδες οι δικοί της, με τις προσευχές τους…

Σημειώνουμε πως το τροχαίο που έγινε στον Αγιο Ραφαήλ της Παστίδας, ήταν με το μηχανάκι που επέβαινε η κοπέλα και ενοικιαζόμενο ΙΧ αυτοκίνητο που με την σφοδρότητα προκλήθηκαν οι τόσο σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις  στην 24χρονη.

 624 total views,  2 views today