Σε αναζήτηση των δραστών βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στους Αγίους Αποστόλους μετά και την κατάθεση μήνυσης κατ’ αγνώστων από τη διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ, καθώς άγνωστοι πετούν πέτρες και σπάζουν τα τζάμια των λεωφορείων της.

Εντωμεταξύ και χθες στις 7 το απόγευμα σημειώθηκε στην ίδια περιοχή ένα νέο ανάλογο περιστατικό στο ύψος των γηπέδων 5Χ5, όπου κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά δεν βρέθηκαν οι υπαίτιοι, όπως δήλωσε στον sky ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Μανώλης Κοντουδάκης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Κοντουδάκη, οι δράστες εικάζεται πως είναι ανήλικα παιδιά, που ενδεχομένως το βλέπουν ως παιχνίδι. “Δεν είναι αστείο σε καμία περίπτωση, αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Λογικά είναι παιδιά που ενδεχομένως το βλέπουν σαν παιχνίδι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο πετροβολισμός των λεωφορείων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ στους Αγίους Αποστόλους δεν είναι σημερινό φαινόμενο, αλλά καταγράφεται την τελευταία πενταετία, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει εντοπισθεί κανένας εκ των δραστών.

Για την ασφάλεια των εργαζομένων, των επιβατών και των οχημάτων της, η ΡΟΔΑ θα διακόψει προσωρινά τα δρομολόγια για Αγίους Αποστόλους και θα φθάνει μέχρι το ύψος του Νοσοκομείου, μέχρι να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και δηλώνει πως είναι αποφασισμένη να σταματήσει τέτοιου είδους ενέργειες για να προστατεύσει το προσωπικό και τους επιβάτες της. «Δε μπορεί η συγκεκριμένη διαδρομή να αποτελεί, δρομολόγιο του τρόμου», δήλωσε ο πρόεδρος της ΡΟΔΑ Δημήτριος Τσίκκης, κάνοντας γνωστό ότι εξουσιοδότησε την νομική υπηρεσία της επιχείρησης να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου.

 1,069 total views,  2 views today