Να καθαριστεί και να σφραγιστεί άμεσα το κτίριο που  είχαν καταλάβει οι τσιγγάνοι ζητά η πρόεδρος του Κέντρου Ελπίδα κ. Σταυρούλα Καπούλα.

Η κ. Καπούλα περιέγραψε την κατάσταση που καθημερινά βιώνουν  η διοίκηση οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά στο Κέντρο Ελπίδα εξαιτίας της μεγάλης κινητικότητας των τσιγγάνων.

«Εδώ και πολύ καιρό οι τσιγγάνοι έκαναν κατάληψη στο κτίριο που είναι δίπλα στο κέντρο Ελπίδα. Τους διώχνουν και επανέρχονται συνεχώς. Τελευταία παρατηρήσαμε πως μέσα στο κτίριο ήταν άνθρωπος που ήταν μια εβδομάδα ξαπλώμένος στο πάτωμα σκεπασμένος με πάπλωμα. Φοβηθήκαμε για το νόσημα που είχε. Φοβηθήκαμε μήπως είχε προσβληθεί από κορονοιό κάτι που σημαίνει κίνδυνο για τους εκπαιδευτικούς και για τα παιδιά μας», τόνισε.

Μετά την παρέμβαση του κ. Χατζηδιάκου που ανέδειξε το θέμα και με ανακοίνωση του οι τσιγγάνοι απομακρύνθηκαν και πάλι.

Άφησαν  το κτίριο όμως γεμάτο με κάθε είδους βρωμιές και σκουπίδια.

Φοβόμαστε πως οι τσιγγάνοι θα επανέλθουν όπως κάνουν πάντα. Δεν μπορούμε να τους κυνηγάμε συνεχώς. Ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές να καθαρίσουν το κτίριο και να το σφραγίσουν μια για πάντα όπως έγινε και με το ακίνητο που παλαιά λειτουργούσαν ως σφαγεία.

Ο Δημήτρης Καρατζιάς 

Στην επιτυχή παρέμβαση της ΕΛΑΣ χάρη στο γεγονός ότι ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας κ. Ζήφος αντιλήφθηκε την σοβαρότητα της κατάστασης αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky o κ.  Δημήτρης Καρατζιάς.

Στο κτίριο ήταν επτά άτομα τσιγγάνοι που είχαν γεμίσει ακαθαρσίες το χώρο. Το ίδιο συμβαίνει και στο πάρκο Βύρωνος . Δυστυχώς δεν νιάζεται κανείς σε αυτό το νησί. Υποσχέθηκε να παρέμβει η αντιδήμαρχος κ. Κιαχαγιά. Αλλά εδώ και δύο ημέρες δεν εμφανίστηκε κανείς

 558 total views,  2 views today