Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Έμπωνα, ζητά από τις Νομαρχιακές Επιτροπές Βόρειας και Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, να επισκεφθεί τον Έμπωνα, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά εάν αυτό θεωρείται «στελέχωση» , σύμφωνα με τη ανακοίνωση τους με την οποία, να θυμίσουμε, είχαν κάνει λόγο ότι η νέα σχολική χρονιά  ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, γιατί εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε όλοι μαζί τις απόψεις μας και να πανηγυρίσουμε και εμείς!

«Στον Έμπωνα δεν καταγράφουμε νούμερα, ούτε μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές δημοσκοπήσεις. Ζούμε την πραγματικότητα και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι εις βάρος των παιδιών μας», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

Όταν προβαίνετε σε παρόμοιου είδους ανακοινώσεις οφείλετε να ενημερώνεστε για την πραγματική κατάσταση, γιατί και πέρυσι αντιμετωπίσαμε ακριβώς τα ίδια προβλήματα και το σχολείο μας στελεχώθηκε το Νοέμβριο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διαβάζουμε στις εφημερίδες τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Θα έπρεπε να γνωρίζεται όμως ότι «το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Έμπωνας.

 250 total views,  2 views today