ΝΔ: Ομόφωνη απόφαση κατά τον κ. Αυγενάκη

1103

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για τη στήριξη των υποψηφιοτήτων Γιώργου Χατζημάρκου και Αντώνη Καμπουράκη, μετά την απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης.

Στην ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ εκτός άλλων αναφέρει ότι «αποφασίστηκε ομοφώνως, η στήριξη του Γιώργου Χατζημάρκου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να συνεχιστεί το επιτυχημένο έργο που επιτελεί στα νησιά μας και την στήριξη του Αντώνη Καμπουράκη στο Δήμο της Ρόδου, ώστε το νησί μας να καταφέρει να βγει από το τέλμα και τη στασιμότητα που έχει βυθιστεί τα τελευταία χρόνια.

Η ΝΟΔΕ καλεί κάθε Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτισσα, κάθε Ρόδιο, κάθε Δωδεκανήσιο, να ενισχύσουν την προσπάθειά αυτή για να δούμε επιτέλους να γίνονται πράξη όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας»

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αντιδράσεις «γαλάζιων» στελεχών που προκλήθηκαν από λαθεμένους και πρωτοφανείς χειρισμούς, που έφεραν προ τετελεσμένων τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που χαρακτηρίζουν ως απαράδεκτη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από μεθοδεύσεις που δεν συνάδουν με την δημοκρατική λειτουργία του κόμματος.

Το μέλος της ΝΟΔΕ κ. Δημήτρας διέψευσε σήμερα μιλώντας στον σταθμό μας την ομοφωνία της απόφασης. Ακούστε το σχετικό ηχογραφημένο: