“Καλησπέρα σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα νέο. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τους κανόνες που έχουμε δημοσιεύσει. Κανείς μην τον πλησιάσει. Όχι ότι είναι επικίνδυνος αλλά να μην φοβηθεί και τραπεί πάλι σε φυγή. Οι περιοχές που ψάχνουμε είναι μεγάλης εκτάσης.

Οπότε ο κάθε εθελοντής για εμάς είναι πολύ σημαντικός! Οι περιοχές που είναι προς έρευνα και πρέπει να εστιάσουμε είναι από Φαληράκι έως και Αρχάγγελο ίσως και λίγο πιο έξω.

Η τελευταία επαφή που είχαμε ήταν στα Κολύμπια αλλά κινείται αρκετά γρήγορα και όσο δεν έχουμε πληροφορίες τόσο μεγαλώνει και η απόσταση έρευνας”.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έχει δημοσιευθεί στο Facebook για έναν νεαρό Ροδίτη που έχει εξαφανισθεί από την Πέμπτη και έχει δηλωθεί αυτή η εξαφάνιση του στην Αστυνομία τις τελευταίες ώρες.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες κινείται στην ανατολική πλευρά και έχει εντοπισθεί τελευταία κάπου στα Κολύμπια. Οι λόγοι της εξαφάνισης δεν έχουν γίνει γνωστοί, πάντως έκδηλη είναι η ανησυχία τόσο των δικών του όσο και φίλων και άλλων που παρακολουθούν την υπόθεση.

 282 total views,  2 views today