Νικητιάδης:Το ΚΙΝΑΛ είναι η τρίτη ισχυρή πολιτική λύση!

187

«Ο στόχος για μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση είναι εφικτός . ο κόσμος έχει καταλάβει τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί. Επίσης  έχει καταλάβει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται  μόνο για τη νομή της εξουσίας»

Αυτό δήλωσε σήμερα στον Sky ο  επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού πρώην υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Νικητιάδης.

«Πριν από την εκλογή του νέου προέδρου  έβλεπα που θα ήμασταν ένα βήμα πριν από το ΣΥΡΙΖΑ και το δήλωσα.Είναι εφικτό να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση . Υπάρχει τεράστια δυσαρέσκεια  του κόσμου , σε ότι αφορά την κυβερνητική πολιτική. Στο ζήτημα της πανδημίας και σύγχυση  έχει προκαλέσει και δεν εφαρμόζει μια φιλολαϊκά πολιτική.  Παραμένουμε στο χάρτη μια χώρα με πολλούς θανάτους από κορονοϊό. Τώρα έχουμε την ακρίβεια. Ο κόσμος έχει αρχίσει να βλέπει αδιέξοδα σε ότι αφορά την κυβερνητική πολιτική. Αντιλαμβάνεται ότι η  αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι στείρα και χωρίς ουδεμία ελπίδα», δήλωσε ο κ. Νικητιάδης  και πρόσθεσε πως ο κόσμος θα αναζητήσει την τρίτη πολιτική λύση που είναι το Κίνημα Αλλαγής.

«Εμείς πρέπει να αποδείξουμε πως εκφράζουμε τη σοσιαλδημοκρατία στη πατρίδα μας.Αν δώσουμε διέξοδο στα αδιέξοδα της κοινωνίας θα πάμε πάρα πολύ καλά», είπε ο κ. Νικητιάδης.

Αναφέρθηκε και στην πολύ  καλή συνεργασία που έχει με τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής  κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

«Από την ώρα που ανέλαβε τα ποσοστά του κόμματος άρχισαν να ανεβαίνουν . Η τελευταία δημοσκόπηση μας δείχνει  ένα βήμα πριν από το ΣΥΡΙΖΑ.  Με τα χίλια πάμε όλοι μαζί σε αυτό που είπε ο πρόεδρος του κόμματος δηλαδή στην άνοδο του κόμματος εκεί που πρέπει και θέλει και ο κόσμος»