Νικητιάδης : Η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει

419

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του α΄ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού- Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

« Η τεράστια συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές μας, δίνει ένα ξεκάθαρο και σαφές μήνυμα στο κόμμα μας. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Το μήνυμα αυτό, οφείλουμε να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού και να το ερμηνεύσουμε σωστά, ώστε αυτό που αποτελεί ελπίδα για μεγάλο τμήμα του λαού μας, να γίνει πράξη.

Στην Δωδεκάνησο, έλαβαν μέρος στις εκλογές μας 5.217 πολίτες. Ο αριθμός αυτός, που ξεπερνάει το ήμισυ της εκλογικής δύναμής μας, από τις τελευταίες εκλογές του 2019 , είναι τεράστιος. Συγκροτεί μία μοναδική δύναμη πίεσης. Δύναμη που απαιτεί να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε περισσότερο, να ανανεωθούμε όχι μόνο στελεχιακά, αλλά και με σύγχρονες ιδέες, αντιλήψεις και πρακτικές. Το οφείλουμε στον κόσμο μας και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούμε.

Απευθύνω πρόσκληση παράκληση σε όλους τους φίλους και μέλη του κόμματος μας, να προσέλθουν στις κάλπες ξανά και την επόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Διατυπώνω παραλλήλως την ελπίδα, ότι τα οργανωμένα στελέχη μας θα επιδείξουν το ίδιο πνεύμα ενότητας και πολιτικού πολιτισμού που επέδειξαν μέχρι τώρα. Το κόμμα, μας χρειάζεται όλους. Κανένας δεν περισσεύει. Η Δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν, και το παρόν όλων μας αποτελεί εντολή του λαού μας και για την επόμενη μέρα .»