Ίση μεταχείριση σε σχέση και με τα υπόλοιπα χωριά της Ρόδου ζητά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης.

Μιλώντας στον sky ο κ. Νικολίτσης έκανε λόγο για ανελέητο πόλεμο που δέχεται το χωριό του κι επανέλαβε ότι θα πρέπει να παρέμβει ο Δήμαρχος Ρόδου με απαραίτητες συστάσεις προς τους συνεργάτες του για να επέλθει η ισορροπία.

Ο κ. Νικολίτσης ανέφερε μάλιστα ότι οι Φάνες είναι το τελευταίο χωριό που έχει αφήσει η δημοτική αρχή για το χριστουγεννιάτικο στολισμό, ενώ μετά από έξι μήνες σήμερα στέλνεται στην περιοχή το αποφρακτικό που ζητήθηκε μετά από σχετικό αίτημα από τις… 10 Ιουνίου 2020.

“Στο τέλος θα βγάλω βιβλίο για τα “Πάθη” των Φανών”, σχολίασε χαριτολογώντας, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το χωριό και τους κατοίκους του. “Δε μπορεί ο Δήμαρχος να τα κάνει όλα, γι’ αυτό υπάρχουν και οι συνεργάτες του. Θέλω ίση μεταχείριση, όπως και συμβαίνει και σε όλα τα χωριά. Γιατί όποτε είναι να σταλούν στις Φάνες μηχανήματα κλπ. ή χειριστές δεν έχουν ή τα μηχανήματα είναι χαλασμένα”, υποστήριξε σχετικά.

 1,132 total views,  4 views today