Με καυστικό τρόπο ο Χαράλαμπος Κόκκινος επιτίθεται στην περιφερειακή αρχή για τον προϋπολογισμό και μάλιστα τονίζει πως  ο κ. Χατζημάρκος και οι σύμβουλοι του πηγαίνουν “το Νότιο Αιγαίο μπροστά (;) ” με φλύαρες συνεντεύξεις, πολλές φωτογραφήσεις, αλαζονικά  Δελτία Τύπου, και ….ύβρεις, αποκλεισμούς,  ειρωνείες  για όσους έχουν άλλη άποψη, κρίση, πρόταση και δεν ταυτίζονται με τον αυταρχισμό και την πολιτική τους “ωραιοπάθεια”…

Διαβάστε την ανακοίνωση του Χαράλαμπου Κόκκινου:

Λογιστικός ο Προϋπολογισμός της Π.Ν.Α. – Απουσία  μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα της  για το 2021.Η “ωραιοπαθεια”  της Περιφερειακής Αρχής βλάπτει σοβαρά το Νότιο Αιγαίο !

Λογιστικό  και τυπικό είναι το Σχέδιο Προϋπολογισμού της  Π.Ν.Α. που παρουσίασε η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και εγκρίθηκε” κατα πλειοψηφία ” στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Νοτίου Αιγαίου (22.12.20).
Την ίδια τύχη είχε και το Τεχνικό Πρόγραμμα που παρουσίασε για το 2021 .
Δυστυχώς για τα νησιά μας δεν περιέχει  μεγάλα αναπτυξιακά έργα  που θα ικανοποιήσουν  τις ανάγκες της αειφόρου ανάπτυξης τους  και τις δίκαιες προσδοκίες των πολιτών .

Έργα  και βελτιωτικές δράσεις στις ήδη υπάρχουσες οδοποιίες και αθλητικες  εγκαταστάσεις  είναι το “αυτονόητο” και…. “εθιμικα” συντηρούνται….
Είναι μεγάλες οι ανάγκες για νέα έργα με όραμα, σχέδιο  και προοπτική  και  -δυστυχως-απουσιάζουν απο τον κ.Χατζημαρκο και τους συνεργάτες τους που λειτουργούν “διαχειριστικά” και …….με όρους “πρωταθλητισμού “μόνο στα επικοινωνιακά τεχνάσματα!!!

Είναι θλιβερό να καυχάται ο κ.Χατζημαρκος  για το “φράγμα Γαδουρα” , που άλλοι δούλεψαν αθόρυβα ως το 2014  για να φτασει στο σημείο … να το εγκαινίασει  όταν έγινε Περιφερειάρχης  ή “τη γέφυρα Μακκαρη ” που γνώριζε εγγράφως πολύ νωρίτερα  την επικίνδυνοτητας της και …όταν κατέρρευσε …. ανατέθηκε  με…. 2% μόνο(!)  έκπτωση σε εργολαβία με “επείγουσες διαδικασίες”!

Δυστυχώς μεγάλα έργα -όπως η “νέα γέφυρα Κρεμαστής”  στη Ρόδο-  θα είναι στη …λίστα αναμονής , τα υδατοδρομια  θα αναμένουν τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες    αλλά …ο κ.Χατζημαρκος, τα στελεχη του και οι πολλοί και καλοπληρωμένοι  σύμβουλοι του θα πηγαίνουν “το Νοτιο Αιγαιο μπροστά (;) ” με φλυαρες συνεντεύξεις, πολλές φωτογραφήσεις, αλαζονικά  Δελτία Τύπου, και ….ύβρεις, αποκλεισμούς,  ειρωνείες  για  όσους έχουν άλλη άποψη, κρίση , πρόταση και δεν ταυτίζονται με τον αυταρχισμό και την πολιτική τους “ωραιοπαθεια”  !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
για τον Περιφερειακή παράταξη “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”-Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου / Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

 1,088 total views,  2 views today