Με νέα δήλωση του σχετικά με τα πρόστιμα, από τους ελέγχους ΚΤΕΟ στη Λέρο, ο Δήμαρχος του νησιού κ. Κόλιας αναφέρει με γραπτή δήλωση του, ότι η απάντηση του κ. Μπάρδου «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και εγείρει ερωτηματικά για τους λόγους που ώθησαν τον εν λόγω Περιφερειακό Σύμβουλο να απαντήσει στον Δήμαρχο Λέρου κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Οι κάτοικοι της Λέρου δεν ενδιαφέρονται για το ποιος διοικούσε το 2014 και ποιος διοικεί σήμερα. Οι πολίτες είναι εξαγριωμένοι για τα πρόστιμα που πληρώνουν χωρίς να ευθύνονται και ως εκ τούτου θα πρέπει να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα, όπως άλλωστε έχουν δεσμευτεί, τιμώντας τον θεσμικό τους ρόλο και την ιδιότητά τους, και σεβόμενοι τους Δημάρχους και προπάντων τους πολίτες των ακριτικών νησιών.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο κ. Κόλιας διευκρινίζει, ότι την Τρίτη 19 του μηνός και μετά από καταγγελίες δημοτών – ιδιοκτητών οχημάτων, ο ίδιος μετέβη στο σημείο που εδρεύει η κινητή μονάδα ΚΤΕΟ, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπάλληλο.

Μετά την ενημέρωση που είχε, και προκειμένου να εξευρεθεί λύση, ο κ. Κόλιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία για την επίλυση του προβλήματος με την κα Δρακιού, που αναφέρει λαθασμένα ως Αντιπεριφερειάρχη, όσο και με τον κ. Μπάρδο.

Άλλωστε από την στιγμή που έγινε η παρέμβαση του Δημάρχου Λέρου μέχρι και σήμερα, η κινητή μονάδα ΚΤΕΟ δεν πραγματοποιεί ελέγχους στους ιδιοκτήτες οχημάτων στους οποίους θα επιβληθούν πρόστιμα, εν αναμονή σχετικής απόφασης.

Ο Δήμαρχος Λέρου δηλώνει στον κ. Μπάρδο, ότι ο ίδιος δεν επιρρίπτει ευθύνες στην παρούσα Περιφερειακή Αρχή και πως η δημόσια διοίκηση έχει συνέχεια, ανεξάρτητα από την πολιτική ηγεσία που κατά καιρούς ασκεί την διοίκηση.

 600 total views,  2 views today