Στο κέντρο Υγείας  του Έμπωνα, τρέχουν οι Ροδίτες για να εμβολιαστούν καθώς σε όλες τις υπόλοιπες δομές τα ραντεβού για τα εμβόλια έφθασαν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε στον Sky ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας του Έμπωνα κ. Θεοφάνης Μούκας καθημερινά και τις Κυριακές γίνονται 93 εμβολιασμοί όσοι δηλαδή  προβλέπονται από τη πλατφόρμα.

«Εμβολιάζουμε από Ρόδο από Αρχάγγελο Απολακκιά. Από  όλο  το νησί έρχονται.  Οι κάτοικοι που μένουν στην περιοχή ευθύνης μας έχουν εμβολιαστεί ήδη», δήλωσε ο κ. Μούκας.

Σε ερώτηση για την τρίτη δόση ο κ. Μούκας είπε:

«Και σε μας εξαντλούνται οι δυνατότητες αφού τα ραντεβού μας έχουν φθάσει ως τις 7 Ιανουαρίου. Στο Κέντρο Υγείας Ρόδου και στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου είναι ακόμη χειρότερα αφού τα ραντεβού πάνε στο τέλος Ιανουαρίου. Προσφάτως μας ζητήθηκε να βάλουμε και δεύτερη εμβολιαστική γραμμή στο υπάρχον κτίριο»

Θέμα με την τροφοδοσία των εμβολίων όπως είπε  κ. Μούκας δεν υπάρχει.

«Δεν υπήρξε ούτε μια ημέρα που να μην κάνουμε εμβόλια. Η τροφοδοσία μας είναι κανονική», τόνισε.

Για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου μίλησε στον Sky ο διευθυντής κ. Θανασιάς.

«Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς. Οι άνθρωποι προσέρχονται περισσότερο τώρα. Κάνουμε καθημερινά 100 εμβολιασμούς με Pfizer . Κάνουμε επίσης και κατ οίκον εμβολιασμούς”,  τόνισε.

«Από το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου εμβολιάστηκαν 50 στην Κατταβιά ,70 στην Απολλακιά 150 στο Ασκληπειό. Υπάρχουν ακόμη αιτήματα για το Γεννάδι την Πυλώνα και άλλα σημεία . Ίσως φοβουνται λιγότερο οι κάτοικοι όταν οι εμβολιασμοί γίνονται κατ οίκον», είπε.

Σε ερώτηση αν υπάρχει έλλειψη εμβολίων απάντησε πως αναμένονται ενισχύσεις .

 776 total views,  2 views today