Σε μεγάλη δοκιμασία μπαίνει το ΕΣΥ, μετά και τις αυξανόμενες εισαγωγές και νοσηλείες στα Νοσοκομεία της χώρας.

Ήδη στους 522 ανέρχονται πλέον οι νοσηλευόμενοι λόγω κορονοϊού στα νοσηλευτιά ιδρύματα, εκ των οποίων σχεδόν οι μισοί βρίσκονται στην Αττική, όπου 67 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα.

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας σε 320, ενώ τα νέα κρούσματα είναι 312, ένα εξ αυτών στην Κω.

Εντωμεταξύ άλλες δύο αεροδιακομιδές ασθενών με covid πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για μία 23χρονη κοπέλα από τη Ρόδο και έναν άνδρα από τη Λέρο, που παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ.

Οκτώ μετανάστες από την άτυπη δομή φιλοξενίας στα παλιά σφαγεία στη Ρόδο διεγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, οι τρεις στις 5 του μήνα και οι υπόλοιποι πέντε στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στον sky ο Αντιδήμαρχος Υγείας Γιώργος Τριάντος.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, όπως δήλωσε στον sky έλαβε τη διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα όλοι οι μετανάστες από τη Ρόδο, σε επικοινωνία του με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μυταράκη.

 4,691 total views,  2 views today