Στο πλαίσιο υλοποίησης στόχων που τέθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου στην αρχή της σχολικής χρονιάς 2018-2019 και αφορούν, μεταξύ άλλων, την ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας, σχολικού – ηλεκτρονικού εκφοβισμού και ενημέρωσης – πρόληψης για τη χρήση των ναρκωτικών, πραγματοποιούνται διαδραστικές διαλέξεις, από Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως ανακοινώθηκε,  Αξιωματικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πραγματοποίησε ομιλία σε μαθητές του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «Ο Πυθαγώρας», κατά την οποία ανέπτυξε το μείζον ζήτημα των ναρκωτικών ουσιών.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήματα και να ενημερωθούν, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας σε σχολεία, με κύριο στόχο την ενημέρωση των μαθητών.

 298 total views,  2 views today