Ανανέωση:

Το Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Δωδεκανήσου ΙΝΚΑ , σε συνεργασία με την            Ομοσπονδία Ενημέρωσης και Προστασίας καταναλωτών ΙΝΚΑ,διοργανώνουν δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και επίκαιρες ομιλίες.

Η πρώτη ομιλία με θέμα «Διατροφικές απειλές στην καθημερινή ζωή» θα είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (διεύθυνση Λαμπράκη Γρηγορίου 8, Ρόδος) τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, στις 19:00.

Ομιλητής θα είναι ο κύριος Νίκος Κατσαρός, π. Πρόεδρος Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας ”New York College”, Eπίτιμο μέλος και Σύμβουλος Ελέγχου Τροφίμων ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου και  «Γ.Ο.Κ.Ε.»

Η δεύτερη ομιλία  απευθύνεται στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και στους μαθητές του 4ου Λυκείου Ρόδου  και θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Το θέμα της ομιλίας είναι «Υγιεινή διατροφή για μαθητές και αθλητές».

Τις εκδηλώσεις στηρίζουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου,  τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», το «Αμερικανικό Κολλέγιο»,  ο  Σύλλογος Εστιατόρων Ρόδου  και ο Σύλλογος Παλιάς Πόλης.

 84 total views,  2 views today