Ο κ. Καμπουράκης, στην προεκλογική εκδήλωση στο Βενετόκλειο ανακοίνωσε πως «Ο Μισθός ως δήμαρχος θα πηγαίνει στο Κέντρο Δίοδος κατά των ναρκωτικών».

Η επιστημονική υπεύθυνη της ΔΙΟΔΟΥ Ιωάννα Μαρίνου, του Κέντρου Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Υγείας, που διοικείται από διαφόρους φορείς μεταξύ των οποίων είναι η Περιφέρεια και ο δήμος της Ρόδου, άναψε χτες φωτιές!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, η κ. Μαρίνου μαζί με τον κ. Τριάντο παραχώρησαν χτες συνέντευξη για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τις εξαρτήσεις, τα προβλήματα στη Ρόδο αλλά και την Πρόνοια από τον δήμο.

Μεταξύ των θεμάτων που ετέθησαν στην κ. Μαρίνου ήταν να εξηγήσει για το Κέντρο Πρόληψης, τον τρόπο που εκμεταλλεύεται και αξιοποιεί τον μισθό που ο δήμαρχος κ. Καμπουράκης, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, δίνει κάθε μήνα!

Με έκπληξη η υπεύθυνη του Κέντρου δήλωσε πως ουδέποτε έγινε τέτοια ενέργεια από τον δήμαρχο και ποτέ δεν δόθηκαν χρήματα για να ενισχυθεί η προσπάθεια του Κέντρου Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων.

 2,569 total views,  2 views today