Αισιόδοξα μηνύματα από την αγορά κατά τις πρώτες ημέρες επανεκκίνησης του λιανεμπορίου με την κίνηση των καταναλωτών να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο Μανδράκι παρά το τσουχτερό κρύο, δείχνοντας ν’ αναθερμαίνεται η αγορά, κι οι καταναλωτές να βρίσκουν δελεαστικές τις εκπτώσεις.

Ουρές από κόσμο σχηματίσθηκαν σήμερα το μεσημέρι, έξω από καταστήματα και κυρίως σε γνωστές αλυσίδες ένδυσης και υπόδησης στο κέντρο της πόλης. Οι καταναλωτές φορώντας μάσκες και “οπλισμένοι” με αρκετή υπομονή μέχρι να φθάσει η σειρά τους, με θερμοκρασίες να κυμαίνονται σε μονοψήφια νούμερα, κάνουν τις αγορές τους αυτό το δίωρο που έχουν στη διάθεσή τους. Σίγουρα η εικόνα δε θύμιζε σε καμία περίπτωση μία καθημερινή Τετάρτη μεσημέρι…

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι καταναλωτές επισκέφθηκαν κυρίως καταστήματα με είδη ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών και αθλητικά είδη, επωφελούμενοι από τις εκπτώσεις στα προϊόντα που σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνουν και το 60-70%.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την ερχόμενη Κυριακή. Θα λειτουργήσουν προαιρετικά από τις 11 το πρωί.

 556 total views,  4 views today