Πυρετός προετοιμασιών για το άνοιγμα σε κομμωτήρια και κουρεία, όπως δήλωσε στον sky ο Πρόεδρος των κομμωτών Ρόδου κ. Μάτσης.

Το άνοιγμα των κομμωτηρίων, από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, σε όλη τη χώρα, με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Σημειώνεται ότι η λειτουργία τους θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού, αλλά και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

«Είναι πολλοί εκείνοι που περίμεναν επί εβδομάδες για να κουρευτούν, ενώ άλλοι θέλουν να είναι έτοιμοι για τα Χριστούγεννα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μετά», σχολίασε ο κ. Μάτσης, ενώ πρόσθεσε ότι στη λίστα αναμονής για ραντεβού είναι τόσο γυναίκες, όσο και άνδρες όλων των ηλικιών. “Έχουμε ήδη αρκετά άτομα σε αναμονή τόσο για να κουρευτούν, όσο και για να βάψουν τα μαλλιά τους οι κυρίες”, σημείωσε επιπροσθέτως.

Τα ραντεβού στα κομμωτήρια θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά, όπως επίσης το προσωπικό να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών, ενώ απαραιτήτως και οι πελάτες θα πρέπει να φοράνε τη μάσκα.

 700 total views,  6 views today