Σοβαρές αντιδράσεις και δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της ΝΔ έχει προκαλέσει η δραστηριότητα του πρώην δημάρχου Καλλιθέας κ. Γιάννη Ιατρίδη  που  έχει λόγο στην επιλογή των υποψηφίων συμβούλων της παράταξης του κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Ο πρώην δήμαρχος εφαρμόζει  συγκεκριμένη τακτική στην επιλογή των υποψηφίων. Δεν έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, τόσο τα κουραστικά interview με τους υποψηφίους και τα βιογραφικά που θα πρέπει να καταθέτουν.

Το χειρότερο και το πιο κατακριτέο από  όλα, είναι ότι το συγκεκριμένο στέλεχος θέτει ως προϋπόθεση στους υποψηφίους για ένταξη, στην παράταξη του κ. Καμπουράκη την στήριξη της  υποψηφιότητα της κόρης του στις βουλευτικές εκλογές .

Η τακτική αυτή όμως έχει ήδη προκαλέσει,  τη μεγάλη δυσαρέσκεια των υπολοίπων υποψηφίων βουλευτών κκ. Μάνου Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη και Γιάννη Παππά που θεωρούν ότι υφίστανται σκληρό αν όχι αθέμιτο ανταγωνισμό από το ίδιο τους το κόμμα.

Με το δεδομένο του σκληρού ανταγωνισμού,  ασκούνται πιέσεις είτε  να μην είναι υποψήφιος   στις εκλογές ο ίδιος ή να μην θεωρείται «κλειδωμένη» η υποψηφιότητα της κόρης του στις προσεχείς εθνικές  εκλογές.

Διαφορετικά η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, καθώς οι έτεροι υποψήφιοι θεωρούν ότι αδικούνται κατάφωρα με αυτές τις πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές.

Επιπλέον από αυτή την πρακτική   στο τέλος θα εκθέσει και  τον κ. Αντώνη Καμπουράκη αφού κάποιοι θα θεωρήσουν ότι  και ο ίδιος στηρίζει την υποψηφιότητα της κας. Ιατρίδη και μόνο  για τη Βουλή των Ελλήνων γεγονός που θα συμβάλει ώστε να χάσει την στήριξη όλων των υπολοίπων κάτι που θα  είναι ολέθριο.

 626 total views,  2 views today