Διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Ρόδο ξεκίνησε από χθες ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Μαζί του είναι οι βουλευτές Φωτεινή Μπακαδήμα και Γιώργος Λογιάδης, προκειμένου να έχουν συναντήσεις με φορείς και εργαζόμενους του νησιού καθώς και με φίλους και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Χθες ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 περιόδευσε στην Παλιά Πόλη και σήμερα στις 10 το πρωί επισκέφθηκε το νοσοκομείο, όπου είχε ενημερωτικές συναντήσεις με τον διοικητή Γρηγόρη Ρουμάνη, τον σύλλογο των νοσοκομειακών γιατρών, το σωματείο των εργαζομένων και το σωματείο των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β.

Ο κ.Βαρουφάκης που μίλησε στον Sky, τόνισε ότι θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη πρόταση νόμου του ΜέΡΑ25 για την προστασία των πολιτών από την εντεινόμενη οικονομική κρίση, σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου

Μάλιστα στις δηλώσεις του στον σταθμό, αναφέρθηκε στο θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, λέγοντας πως ο ίδιος μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έβαλε την υπογραφή του και για το θέμα πίεζε το ΔΝΤ, που ήταν στις απαιτήσεις του.

Αποκάλυψε μάλιστα, ότι τον είχε επισκεφθεί για το θέμα στο γραφείο του ο αείμνηστος βουλευτής Δωδεκανήσου και τότε Αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός, εκφράζοντάς του την αγωνία του για το πόσο σημαντικό ήταν να μην καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα.

Μετά την συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της Ρόδου, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γ.Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Στις 14.00 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του Προέδρου της Κ.Ο. και Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γ.Βαρουφάκη καθώς και των βουλευτών του κόμματος Φ.Μπακαδήμα και Γ.Λογιάδη, με τους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις του νομού.

 1,398 total views,  4 views today