Ανανέωση:

Στη διάθεση του ΚΙΝΑΛ για να είναι στο ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Δωδεκανήσου στις επόμενες εθνικές εκλογές έθεσε ο τέως Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Ο κ. Νικητιάδης μετά από σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε ότι θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να είναι υποψήφιος ανταποκρινόμενος και στη σχετική πρόταση που έγινε από την Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου.

«Θεωρώ ότι το Κίνημα Αλλαγής δημιουργήθηκε για να ξεπεραστούν παθογένειες του παρελθόντος και είμαι βέβαιος ότι αντιρρήσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο με προσωπικά πολιτικά κίνητρα μόνο, δεν έχουν θέση στο πλαίσιο των αξιών και αρχών που θέλουμε να υπηρετήσουμε.

Πιστεύοντας ότι μπορώ να συνεισφέρω στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ, δηλώνω ότι επιθυμώ να είμαι υποψήφιος και πιστεύω ότι τα αρμόδια όργανα θα ανταποκριθούν με θετικό τρόπο στη διάθεση και πρόθεση μου.

Ευελπιστώ ότι μαζί με τον νυν βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινό και τους άλλους συνυποψηφίους μου, θα αγωνιστούμε προκειμένου να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις προσεχείς εθνικές εκλογές για την αύξηση των ποσοστών μας στη Δωδεκάνησο» αναφέρει ο κ. Νικητιάδης.

 172 total views,  2 views today