Το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου, το Χαραλάμπειο Γηροκομείο και το Ιδρυμα Χρονίων Παθήσεων Παιδιών «Αγιος Ανδρέας» επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, με αφορμή την γιορτή των Χριστουγέννων.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ανέφερε ότι η επίσκεψή του είναι συμβολική αλλά και ουσιαστική, χαρακτηρίζοντας ιδιαιτέρως σημαντικό το έργο που επιτελείται σε αυτές τις δομές.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, διαβεβαίωσε ότι η κοινωνική πολιτική και η βελτίωση των δομών της, είναι ψηλά στις προτεραιότητές του ως αυριανού περιφερειάρχη.

«Είναι χρέος μας η στήριξη των δομών που παράγουν κοινωνικό έργο και η παρουσία μας σήμερα εδώ, πέρα από συμβολική με αφορμή τις Αγιες Ημέρες των Χριστουγέννων είναι και ουσιαστική. Ως αυριανή περιφερειακή αρχή, θα δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας και θα είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, στους εργαζόμενους αλλά και στις διοικήσεις και τις 365 ημέρες του χρόνου», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

6
5
4
2
1

Ο κ. Μανώλης Γλυνός, με συνεργάτες του, επισκέφθηκαν την Φάτνη Σαλάκου, που λειτουργεί για 36η χρονιά αποτελώντας πλέον αναπόσπαστο μέρος της εορταστικής περιόδου της Ρόδου. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με επισκέπτες της Φάτνης και συνεχάρη τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαλάκου «Το Σπήλαιο» για την άριστη διοργάνωση, την αγάπη και την αφοσίωση που επιδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια στη διατήρηση της παράδοσης και στη λειτουργία της ζωντανής φάτνης στην περιοχή «Νύμφη».

 656 total views,  2 views today