Ανανέωση:

Ο Παναγιώτης Κουνάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου από τη Ρόδο, ανέλαβε Τομεάρχης Τουρισμού της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ).

Η ανακοίνωση της ΕΝΑ αναφέρει:

”Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα, οι νέοι με εμπειρία, γνώσεις και διάθεση να προσφέρουν πρέπει να γίνουν οδηγός για την επόμενη μέρα.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) είναι παρών στις εξελίξεις με προτάσεις, παρεμβάσεις σε θεσμικούς φορείς και στα συλλογικά όργανα που συμμετέχουν τα μέλη της, μια και αυτά δραστηριοποιούνται σε όλα τα νησιά της Ελλάδος, τόσο ως εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και ως επιχειρηματίες στο χώρο του Τουρισμού.
Ο Τουρισμός είναι ακρογωνιαίος λίθος της οικονομίας μας και η αγωνία όλων μας είναι να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια, ώστε να επανέλθουμε με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα που θα αγγίζουν όλη την τοπική οικονομία.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) ανακοινώνει τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου Παναγιώτη Κουνάκη  ως Τομεάρχη Τουρισμού της.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης είναι Μαθηματικος, Msc in management, Επιχειρηματίας,

Κατοικεί στη Ρόδο και διανύει τη δεύτερη θητεία του στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως Περιφερειακός Σύμβουλος και γνωρίζει εις βάθος τα θέματα του Τουρισμού.

 2,284 total views,  2 views today