Σήμερα είμαστε περήφανοι γιατί αυτό που ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια υπάρχει, είναι ζωντανό και είναι το μόνο με την πιο μακρά Ιστορία, το μοναδικό ιδιωτικό ραδιόφωνο της περιοχής που στέκει, παλεύει, συνεχίζει!

Το ραδιόφωνο αυτό που ξεκίνησε ως ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΤΕΝΝΑ και μετεξελίχθηκε με την ονομασία sky, είναι ο μόνος σταθμός που αδιάλειπτα εκπέμπει και συνεργάζεται με τον Αθηναϊκό ΣΚΑΙ μεταδίδοντας το πρόγραμμα του πρώτου ενημερωτικού σταθμού της χώρας.

Μπορεί στα 27 αυτά χρόνια να παλέψαμε με θηρία, να σπάσαμε κατεστημένα, να αγωνιστήκαμε κόντρα στο ρεύμα, να μαζευτήκαμε, να αναδιπλωθήκαμε αλλά βγήκαμε ξανά στη μάχη!

Βγήκαμε και βγαίνουμε στη μάχη καθημερινά. Ενοχλούμε και το ξέρουμε. Κάποτε, πριν από λίγους μήνες ο κ. Χατζημάρκος αποκάλεσε αυτό το σταθμό «ίδρυμα» θεωρώντας πως είναι …μειονέκτημα, γελώντας με τους …ομοτράπεζους εκπροσώπους του δικού του …ιδρύματος, που πληρώνεται όμως με ξένα κόλλυβα!

Είναι σήμερα μια μέρα χαράς για μας, γενέθλια 27 κεριών. Κλείναι ο σταθμός 27 χρόνια συνεχούς παρουσίας κι αυτό είναι, πιστεύουμε, στους χαλεπούς καιρούς που διανύσαμε και διανύουμε, δώρο αντοχής, δώρο Θεού: Να μπορούμε να παλεύουμε την Εξουσία που θέλει να υποτάξει, να μπορούμε να αγωνιζόμαστε γι αυτά που πιστεύουμε!

Εχουμε μια Γραμμή: Αυτή που είναι για το κοινό καλό. Πολλές φορές θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Δεν θα βρεθεί ένας πολιτικός να πει πως μας πλήρωσε για να μιλάμε υπέρ του. Αυτή είναι η μαγκιά που ενοχλεί. Ετσι ενοχλούνται. Δεν είναι και η πρώτη φορά… 27 χρόνια, συνηθίσαμε, τους μάθαμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Στην 77η επέτειο απελευθέρωσης του Καστελλορίζου η ΠτΔ | ΦΩΤΟ&VIDEO

Φίλες και φίλοι, ναι, σήμερα ο sky σβήνει 27 κεράκια. Η νέα γενιά του ετοιμάζεται και ο σταθμός θα ζήσει για πολλά πολλά χρόνια ακόμα… για να ενοχλεί τους μελλοντικούς Χατζημάρκους, αν μας …προκύψουν…

ΥΓ. Τα διάφορα trolls που βγάζανε σταμάτησαν. Αν σήμερα τα δούμε, είναι γιατί ενοχλήθηκαν πάλι…

 244 total views,  2 views today