Ο Δημ. Τσίκκης άφησε τον Φώτη Χατζηδιάκο

981

Με μια δήλωση του που κατατέθηκε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δημήτρης Τσίκκης δήλωσε την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου.

Η αποχώρηση του, για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, δεν ήταν έκπληξη. Ο ίδιος σε όλους τους τόνους το τελευταίο δίμηνο δείχνει την διαφοροποίηση του και ουσιαστικά τον δρόμο προς την νέα παράταξη που θα τον στεγάσει, με επικεφαλής τον Αντώνη Καμπουράκη.

Φυσικά, θα γίνει επίκληση κομματικής γραμμής, σίγουρο όμως είναι πως με τον κ. Χατζηδιάκο, ύστερα από την απομάκρυνση του από την ΔΕΥΑΡ, το γυαλί είχε ραγίσει και οι σχέσεις τους ήταν απλά τυπικές.

Αυτό που κρίνεται βέβαιο και τονίζεται από πολλούς, είναι πως ο δήμαρχος έχει πλέον σοβαρότατο πρόβλημα, αφού όλους τους φίλους του, θεωρώντας πως είναι δεδομένοι, τους έχει στην κατάψυξη, εν αναμονή αποφάσεων του ή ενεργειών που ουδέποτε έρχονται. Ετσι η παράταξη του φυλλορροεί!

Η δήλωση του Δημήτρη Τσίκκη


Κύριε πρόεδρε του Δ.Σ. , Αγαπητοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Μετά την δήλωση του Δημάρχου στην συνεδρίαση της παράταξης πριν το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του 2018 να θέσουμε στην διάθεση του τις παραιτήσεις μας όλοι οι αντιδήμαρχοι, δηλώνω την παραίτηση μου από την θέση του Αντιδημάρχου Ρόδου,

ΚΑΙ:

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 4 του Καλλικράτη.

Από την έναρξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής μέχρι και σήμερα άσκησα τα καθήκοντά μου, τόσο από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ όσο και του Αντιδημάρχου, με συνέπεια και εργαζόμενος σκληρά και κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους, δίχως να κατακλύζομαι, από αισθήματα,αλαζονείας, υπεροψίας και έπαρσης, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του συλλογικού συμφέροντος και όχι του προσωπικού.

Με την ευκαιρία θα ήθελα  να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το σύνολο των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ μου, των Υπηρεσιών και εργαζομένων του δήμου και περισσότερο προς εκείνους τους εργαζόμενους και συνεργάτες που καθημερινά δίναμε τον δικό μας αγώνα στους τομείς ευθύνης μας.

Κάνω σαφές ότι από τη θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό αυτού του τόπου.

Τέλος, ζητώ να εφαρμοστεί το άρθρο 66 παρ.6 του Καλλικράτη και να απαλλαγώ από όλες τις Επιτροπές στις οποίες ορίστηκα από την παράταξη, όπως προβλέπεται σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου.

Δημήτριος Ν. ΤΣΙΚΚΗΣ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΡΟΔΟΥ