Αλλη είναι η δική τους κακή προαίρεση και φυσικά άλλη είναι η δική μας ξεκάθαρη θέση: Δεν υποτασσόμαστε σε παρερμηνείες του ρόλου μας προς χάριν επιδιώξεων, σκοπών ή στόχων!

Εδώ και αρκετό καιρό ο κ. Δήμαρχος της Ρόδου, φαίνεται δια των εμμέσων αντιδράσεων, έχει προσδιορίσει την δημοτική Αρχή απέναντι στον sky,  με μια πάγια πλέον τακτική η οποία  δείχνει πως δεν επιδέχεται κριτική.

Φυσικά το να απαγορεύει την επικοινωνία των πολιτών μέσω του πρώτου ραδιοσταθμού της περιοχής με την δική του διοίκηση και επομένως με τους δικούς του ανθρώπους, δεν μειώνει το κύρος του Μέσου αλλά αναδεικνύει τον …φόβο της κριτικής και του δημοκρατικού διαλόγου.

Σήμερα, για άλλη μια φορά, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Καμπούρης, είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη μέρα να μιλήσει για τα …άπαξ 300 ευρώ που θα δώσει ο δήμος στους «κατατρεγμένους» της πόλης, την τελευταία στιγμή αρνήθηκε, όπως το ίδιο κάνουν όσοι θεωρούν πως έτσι υπηρετούν την «δημοκρατική συνείδηση» του κ. Καμπουράκη. Φυσικά η τακτική αυτή είναι προσχεδιασμένη από την απέναντι πλευρά και όταν δίδονται εντολές από τα αφεντικά, οι παρακάτω, εργαζόμενοι, πολιτικοί κλητήρες και παραγιοί, οφείλουν να υπακούσουν σε μια τακτική πολιτικής ομερτά!!

Η τακτική αυτή είχε προηγούμενο και αποδείχτηκε …θανατηφόρος: Κάπως έτσι, ή με τον ίδιο τρόπο λειτούργησαν οι πλειοψηφίες του Γιώργου Γιαννόπουλου (υποθέτουμε χωρίς να γνωρίζει ο τότε δήμαρχος τους νόμους της σιωπής που είχαν επιβληθεί από το περιβάλλον του στον sky)  που και τότε είχε σηκώσει τη σημαία της αντίστασης και της αλλαγής, καταφέρνοντας να ρίξει ένα κατεστημένο 20 χρόνων. Κάπως έτσι, πρόσφατα είχαν αφαιρέσει τον ΣΚΑΙ από τις επιλογές οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, χάνοντας εντέλει πανηγυρικά.

Δεν μας φοβίζει η έλλειψη του διαλόγου με τους ανθρώπους της περιφέρειας ή του δήμου. Μας δίνει κουράγιο και θέληση για νέους αγώνες. Ευτυχώς, ο κόσμος επιβραβεύει. Ας σημειώσουν οι κύριοι, ένθεν κακείθεν, πως η απήχηση του Μέσου έχει σημασία, όποια προσπάθεια και αν καταβάλουν για να αποκτήσουν ανταγωνιστικά λιβανιστήρια: Το πολύ το κύριε ελέησον το βαρέθηκε και ο παπάς.

Θα μείνουμε πιστοί στις Αρχές μας: Για διάλογο, για μια γραμμή, τη δική μας. Αν δεν αρέσει σε κάποιους ας συνεχίσουν να κάνουν like εκεί που θεωρούν πως υπάρχει για τη τσέπη τους ελπίδα. Μόνο που αυτά τα κέρδη είναι παροδικά. Κι άλλοι τα επέλεξαν και χάθηκαν στην αφάνεια.

Ευχαριστούμε τον κ. Καμπούρη που μας έδωσε σήμερα άλλη μια βαθιά ανάσα για να συνεχίσουμε με αντοχές το τρέξιμο: Δεν είναι για μας άπαξ, είναι συνεχής ο αγώνας.

Τ.

 5,748 total views,  2 views today