Απάντηση στις πρόσφατες κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν -για πολλοστή φορά- εναντίον του προσώπου του από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα περί “κουνακισμού”, έδωσε μιλώντας στον sky ο περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτης Κουνάκης.

“Ο “Χατζημαρκισμός” που θέλει να επιβάλλει είναι να προσβάλλει τους πάντες ή να φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου. Φτάνει πια…Δε σέβονται τίποτα. Έχει φέρει στο πολιτικό σκηνικό την τοξικότητα και τη νοσηρότητα. Εγώ δε φοβάμαι κανέναν και θα λέω τη γνώμη μου”, ανέφερε μεταξύ των άλλων ο κ. Κουνάκης, επισημαίνοντας ότι η ΠΝΑΙ καθυστέρησε και τελευταία και πήρε τα λιγότερα χρήματα (30 εκ ευρώ) από αυτά που χρειαζόμαστε, για την ενίσχυση των πληγεισών επιχειρήσεων από την πανδημία του κορωνοϊού, σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

“Τα λεφτά είναι πολύ λίγα, δε μπορούν να πάρουν ούτε 50 εκατομμύρια ευρώ; Μία Περιφέρεια όπως το Νότιο Αιγαίο, που συνεισφέρει πιο πολύ από όλους σε φορολογία, λόγω του Τουρισμού, να παίρνει μόνο 30 εκατομμύρια;”.

“Ξεκίνησαν το βρίσιμο, φταίει η Ροδιακή, φταίει ο sky, φταίει ο Κουνάκης, ο Γλυνός…δηλαδή να μη μιλάει κανείς για να είμαστε όλοι ήσυχοι. Αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί και δε θα περάσει γιατί είναι τελείως φασιστικό. Θα λέμε τη γνώμη μας κι ας ενοχλούμε. Γι αυτό μας ψήφισε ο κόσμος. Για να λέμε τη γνώμη μας”, πρόσθεσε εξοργισμένος ο περιφερειακός σύμβουλος της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου”.

Ο κ. Κουνάκης καταλήγοντας υποστήριξε ότι με τη νοοτροπία τους καταδικάζουν οικογένειες και μέσα ενημέρωσης.

“Με bullying, προσπαθούν να σε καταστρέψουν πολιτικά, επαγγελματικά κλπ και δε σταματάνε πουθενά. Όσο για το Γραφείο Τύπου, υπάλληλοι είναι κι εκφράζουν τη λογική και τη νοοτροπία του αφεντικού τους”, είπε καταλήγοντας.  

 

 2,109 total views,  4 views today