Ανανέωση:

“Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι πάντα επίκαιρα, ειδικά σήμερα, στην εποχή της αύξησης των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων, της αποδυνάμωσης της δημοκρατίας και των θεσμών, της έκρηξης ακραίων φαινομένων φασισμού και ρατσισμού που απειλούν τις δημοκρατικές ελευθερίες”

Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή την αυριανή επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Στην ανακοίνωση της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το Πολυτεχνείο είναι μία επέτειος που επιβάλλει πέρα από τις τιμές στους αγωνιστές της εξέγερσης, να θυμόμαστε πως η Δημοκρατία δεν ήταν και δεν είναι δεδομένη.

Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι πάντα επίκαιρα, ειδικά σήμερα, στην εποχή της αύξησης των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων, της αποδυνάμωσης της δημοκρατίας και των θεσμών, της έκρηξης ακραίων φαινομένων φασισμού και ρατσισμού που απειλούν τις δημοκρατικές ελευθερίες.

Είναι επίκαιρα και συνεχίζουν να καθοδηγούν τους αγώνες, τις διεκδικήσεις, τους στόχους και τα οράματα ολόκληρου του ελληνικού λαού για περισσότερη δημοκρατία, ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη, για έναν καλύτερο και δικαιότερο κόσμο για όλους.
Για αυτά παλεύουμε και εμείς σήμερα.

 78 total views,  2 views today