Την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 στις 8.30 μ.μ. στο Καστέλλο, ο Σύλλογος Ελληνοαυστραλών Δικηγόρων διοργανώνει στη Ρόδο, το πρώτο Διεθνές Συνέδριο του.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Ελληνοαυστραλών Δικηγόρων κ. Μανώλη Βαρύτιμου στην Ρόδο έως τις μεταξύ έως τις 12 Ιουλίου αναμένονται να αφιχθούν πάνω από 450 δικηγόροι της Αυστραλίας, ελληνικής καταγωγής και δικαστές που διαπρέπουν στην Αυστραλία και έχουν στελεχώσει τα αυστραλιανά δικαστήρια όλων των βαθμίδων και δικαιοδοσιών.
Την επίσημη έναρξη των εργασιών του πρώτου αυτού Διεθνούς Συνεδρίου των Ελληνοαυστραλών Δικηγόρων θα κάνει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Προκόπης Παυλόπουλος ενώ θα τιμήσει με την παρουσία και τη συμμετοχή της η πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αυστραλίας Susan Kiefel AC.
Επίσης το Συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτριος Βερβεσός, ο κ. Αιμίλιος Κύρου, Εφέτης στο Εφετείο της Πολιτείας Βικτώρια, ο κ. Χρήστος Κουράκης, Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Νότιας Αυστραλίας, η κα Ανθή Φιλιππίδου, Εφέτης στο Εφετείο της Κουηνσλάνδης και πολλοί άλλοι Έλληνες δικαστές διαφόρων δικαστηρίων της Αυστραλίας όλων των βαθμίδων.

 362 total views,  2 views today