Καλύτερες από πέρυσι θα είναι φέτος οι τιμές των προϊόντων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και με επάρκεια στον κλάδο των τροφίμων, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον sky ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ) Γιάννης Πάππου, υπογραμμίζοντας ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο τόσο η ποιότητα, όσο και οι τιμές.

Ο κ. Πάππου τόνισε ότι εν μέσω πανδημίας άλλαξε η καταναλωτική συνήθεια των πελατών στα σούπερ μάρκετ, όπου πλέον κυριαρχεί το μοντέλο της καθημερινής επίσκεψης σε αυτά για τα απαραίτητα κι επιλέγοντας ως επί το πλείστον από τα ράφια, τις προσφορές των προϊόντων.

Εντωμεταξύ, στις 7 το πρωί άνοιξαν τα 110 καταστήματα εποχικών ειδών στη χώρα, εκ των οποίων ένα μόνο στη Ρόδο, με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, ως τις 8.30 το βράδυ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ Γιάννης Πάππου. Με τον κωδικό 2 θα γίνεται η μετάβαση των πολιτών. Για την είσοδο στο κατάστημα ισχύει η αναλογία τετραγωνικών μέτρων/ πελάτων. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας από όλους, καθώς και η τήρηση των αποστάσεων στα ταμεία και στους χώρους εξυπηρέτησης.

 1,056 total views,  2 views today