Πολύ καλές επιδόσεις κατάφεραν και φέτος –παρά τη γενικότερη δυσκολία των θεμάτων- οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων από τα Δωδεκάνησα, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών τους για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως δήλωσε στον Sky ο προϊστάμενος της Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης, αγγίζοντας το 80% σε επιτυχίες στο νομό, με περισσότερες κυρίως στο 1ο Πεδίο των Ανθρωπιστικών Σπουδών, θεωρητικής κατεύθυνσης.

Μάλιστα ο κ. Παπαδομαρκάκης σημείωσε ότι οι Δωδεκανήσιοι μαθητές κατάφεραν για άλλη μια φορά να διακριθούν, παρά τις δυσκολίες που παρουσίασαν τα περισσότερα από τα πεδία στα οποία δοκιμάστηκαν, και ειδικά τα μαθήματα της Έκθεσης, της Χημείας και των Μαθηματικών, ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν και οι βαθμολογίες για τα ειδικά μαθήματα, όπως των ξένων γλωσσών.

Σημειώνεται τέλος, ότι μέχρι τις 17 Ιουλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία της κατάθεσης του μηχανογραφικού δελτίου από τους επιτυχόντες, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί πολύ μελετημένα, όπως τόνισε καταλήγοντας ο κ. Παπαδομαρκάκης.

 673 total views,  2 views today