Να σπάσει το απόστημα και να προχωρήσουμε! Με την φράση αυτή ο πρώην δήμαρχος Αρχαγγέλου Αλέξανδρος Παπουράς δηλώνει παρών για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, τονίζοντας πως ολιγωρία, έλλειψη δυνάμεων και φαντασίας όσων ασχολήθηκαν με τα κοινά, έφεραν την Ρόδο στην κατάσταση αυτή.

Φταίνε όλοι, όσοι ασχολήθηκαν με τα κοινά, τόνισε ο κ. Παπουράς και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θέλει να βοηθήσει τον τόπο του που αριθμεί δέκα χιλιάδες κατοίκους και δεν έχει τα στοιχειώδη ακόμη, όπως δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και βιολογικό.

Ο κ. Παπουράς μιλώντας για τις προβληθείσες ως τώρα υποψηφιότητες είπε πως του νυν δημάρχου ξεκινά με το ντισαβαντάζ του εν ενεργεία και του Αντώνη Καμπουράκη με τον αέρα της παγοσμιοποίησης που έχει ανάγκη η Ρόδος. Για τον Δημήτρη Κρητικό ευχήθηκε να ευοδώσει η προσπάθεια του ενώ για τον Στράτο Καρίκη θεωρεί πως η υποψηφιότητα του δεν έχει τύχη!

Σημειώνεται πως χτες μιλώντας στον sky ο Δημήτρης Κρητικός υπογράμμισε πως είναι κοντά στην μεγάλη απόφαση, αφού με την επιστολή ενδιαφέροντος που απέστειλε προ ημερών, είδε μεγάλη ανταπόκριση από ανώνυμους και επωνυμους Ροδίτες.

 340 total views,  6 views today