Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, τα αθλητικά παπούτσια με το λογότυπο «ΜΠΑΣΟΚ» που δημιούργησε ένας 17χρονος από τη Ρόδο αποσύρθηκαν από την αγορά.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο εμπνευστής τους με μια ανάρτησή του στα social media. «Με λίγα λόγια για όσους το έχασαν: Ζητήθηκε από τον σύμβουλο επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) να σταματήσει η κυκλοφορία των παπουτσιών το οποίο είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό από μεριάς μου. Δεν θα πουληθούν άλλα παπούτσια, τα έχουν μόνο όσοι πρόλαβαν να τα πάρουν.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος, με ανάρτησή του στο Facebook είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή του για τα υποδήματα με την ονομασία «ΜΠΑΣΟΚ» που έφεραν τον πράσινο ήλιο και στο εσωτερικό τους έγραφαν τη φράση «λεφτά υπάρχουν».

«Τα κόμματα δεν είναι εμπορικά brands για να διαθέτουν με αμοιβή την εκμετάλλευση του σήματός τους σε εταιρείες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Πηγή:iefimerida.gr

 221 total views,  2 views today