«Παρά την προσπάθεια φίμωσης όσων έχουν αντίθετη άποψη και την εκφράζουν οι φωνές αντίδρασης θα δυναμώνουν. Η αντιπολίτευση θα δυναμώνει και θα αναδεικνύει τα κακώς κείμενα. Ο λαός σύντομα θα τους δώσει κόκκινη κάρτα»

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων σήμερα μιλώντας στον Sky o επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

«Δεν υπάρχει ίχνος πολιτικού πολιτισμού κάποιοι θέλουν να διασφαλίσουν πρώτα την πολιτική τους αυλή βάζοντας συγγενείς και φίλους στα συμβούλια. Να μην ξεχνάμε  πως μόνο σε μια εταιρεία της ΠΝΑΙ μετέχει η μειοψηφία. .  Ζητάμε στοιχεία και δεν μας τα δίνουν ή μας παραπέμπουν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Δεν  ανεβαίνουν όλα εκεί. Η αναπτυξιακή Κ2 δεν έχει παράξει κάποιοι έργο. Aντιθέτως στα στελέχη της έχουν δοθεί 142.750 ευρώ.  Αντί για τις χρεωστικές κάρτες να χρησιμοποιούν το δημόσιο λογιστικό.

«Εισάγουν νέα ήθη και έθιμα. Σε ότι αφορά τη διαφάνεια που επικαλούνται είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Με αυτά κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια την περιφέρεια. Όσο και να προσπαθούν οι φωνές αντίδρασης δυναμώνουν . Είναι προτιμότερο να είναι κάποιος σε μια χορωδία παρά σε μια συμμορία. Οι κήρυκες της ηθικής και της διαφάνειας δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα συγκεκριμένα έγγραφα για επίσης συγκεκριμένα θέματα. Για την  αλαζονεία  τον αυταρχισμό και την  αυθάδεια θα τους βάλουμε στη θέση τους. Δεν θα  κανονίζουν τις τύχες του Νοτίου Αιγαίου εσαεί;», τόνισε ο κ. Κόκκινος

Οργή και αγανάκτηση εξέφρασε μιλώντας στον Sky το μέλος της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουνάκης για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από την περιφερειακή αρχή στην συνεδρίαση του συμβουλίου της αναπτυξιακής.

«Πρέπει να μάθουν να σέβονται την αντίθετη άποψη . Εμείς θεωρούμε πως δεν χρειάζονται οι χρεωστικές κάρτες για την αναπτυξιακή αλλά το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται το δημόσιο λογιστικό. Αν δεν λογίζουν και δεν σέβονται την αντίθετη άποψη γιατί να μετέχει στο συμβούλιο μέλος της μειοψηφίας; Πλέον αυτή η κόντρα  κατάντησε αηδία. Μπορεί να  πειράζει την περιφερειακή αρχή  που είμαι ψηλός ή που  έχω δουλειά . Το έχει παρακάνει. Λυπάμαι για αυτούς που είναι μπροστά . Υπάρχει ένα όριο φθάνει.  Θα συζητήσω με την παράταξη μου για το αν θα παραμείνω», δήλωσε ο κ. Κουνάκης.

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΜέΡΑ 25 κ. Θανάσης Μπαράκας τονίζοντας πως θα κατατεθεί ερώτηση στη Βουλή.

« Η χυδαιότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την αντίθετη άποψη φάνηκε και στην Κάλυμνο. Η χορωδία  όμως είναι  πολύ μεγάλη, Πίσω από εμένα υπάρχει ένα κόμμα με οργανώσεις βάσεις σε όλο το Νότιο Αιγαίο. Το θέμα δεν θα μείνει εδώ. Τους επιστρέφουμε τις εκφράσεις τους. Οι πολιτικές απαντήσεις θα δοθούν με ερώτηση που θα κατατεθεί από την κοινοβουλευτική μας ομάδα. Δεν θα λυγίσουμε όποιες μεθόδους και αν χρησιμοποιήσουν., Καλώ τον κ. Κουνάκη να παραμείνει και ενωμένοι σαν μια γροθιά να δώσουμε τη μάχη», τόνισε  μεταξύ άλλων ο κ. Μπαράκας.

 680 total views,  2 views today