Η  πιο τουριστική περιοχή της  Ρόδου  δηλαδή η  Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο κατήγγειλε μιλώντας σήμερα στον Sky o πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών κ. Αναστάσιος Ψυλλάκης.

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα . Το μεγαλύτερο είναι η καθαριότητα.Μέχρι τώρα δεν ασκούσαμε κριτική. Δεν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση καθώς  υπάρχει άγνοια. Σε συνεργασία  με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων η αντιδήμαρχος κ. Κιαχαγιά  θα μπορούσε να βρει λύση . Δεν το κάνει. Επίσης δεν έχει συμβούλους και τα κάνει όλα μόνη της», είπε ο κ. Ψυλλάκης .

«Όλη η ενότητα είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Εχουμε στείλει έγγραφα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επίσης  δίνουν κάδους για τα σκουπίδια σε κάποιους ανθρώπους. Χρησιμοποιεί τα χρήματα της κοινότητας για να κάνει την πολιτική της. Δεν θα το ανεχθούμε άλλο» , είπε ο κ. Ψυλλάκης.

Ο πρόεδρος του τοπικού Καλυθιών έδωσε τελεσίγραφο μέχρι σήμερα να λυθεί το πρόβλημα με τους κάδους και τόνισε πως δεν αποκλείεται να ζητηθεί η παρέμβαση του Εισαγγελέα.

«Θα πάρουμε τους σπασμένους κάδους και θα τους πάρουμε έξω από το δημαρχείο. Δεν μπορεί να βρίζει εμένα  όλος ο κόσμος για τα σκουπίδια», είπε.

«Να αναλάβει κάποιος άλλος το αντικείμενο της κ. Κιαχαγιά γιατί αδυνατεί να  καλύψει τις ανάγκες», τόνισε.

Φωτογραφία Αρχείου

 233 total views,  2 views today