Την παραίτησή του από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρόδου υπέβαλε και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και Διευθυντής του ΕΚΑΒ, Σάββας Καραταπάνης.

Ο γιατρός και μέχρι πρότινος εντεταλμένος σύμβουλος πρωτογενή τομέα, ζητά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλη Σοκορέλο να προχωρήσει στην αντικατάστασή του, επικαλούμενος αυξημένο επαγγελματικό φόρτο, καθώς επίσης και προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Καραταπάνης με δηλώσεις του στον sky υποστήριξε ότι προ μηνός ζήτησε από τον Δήμαρχο να μην τον συμπεριλάβει στο νέο σχήμα, προσθέτοντας ότι τίθεται στη διάθεση του κ. Καμπουράκη να τον αξιοποιήσει την τελευταία διετία προ των εκλογών.

“Επί ένα χρόνο πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα επαρκώς στα καθήκοντά μου. Ζήτησα ο ίδιος προ μηνός από τον Δήμαρχο να είμαι εκτός του νέου σχήματος. Περίμενα με τις αλλαγές που θα έκανε να μην με τοποθετήσει λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας που έχω. Λυπάμαι που αναγκάζομαι να φύγω από τον πρωτογενή τομέα και το εμπόριο, λόγω της άριστης συνεργασίας που είχα και τους υπαλλήλους”, ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι συνέπεσε χρονικά η επιστολή παραίτησής του, με των υπολοίπων που είναι δυσαρεστημένοι με τον Δήμαρχο, χωρίς όμως να υποκρύπτεται κάτι από τον ίδιο, αφού ήταν αίτημα του ιδίου πριν από ένα και πλέον μήνα, σε κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.

Τέλος, ο κ. Καραταπάνης, σημείωσε:

“Για την τελευταία διετία -που αναμένονται και αλλαγές στο σχήμα- θα είμαι παρών και στη διάθεση του Δημάρχου αν θελήσει να με αξιοποιήσει κάπου, ενόψει και των επόμενων εκλογών”.

 1,198 total views,  2 views today